Selecteer je producten
uit onze groothandel

Digitale groothandel met duizenden items vanuit voorraad

Blader door onze groothandel en voeg eenvoudig producten toe aan je webshop. Met ruim 1 miljoen producten en 10 verschillende branches waaruit je kan kiezen, is er genoeg keuze om van je webshop een online succes te maken.

Klik je aanbod bij elkaar

Blader door het assortiment en voeg producten eenvoudig toe aan je webshop. Binnen no-time is je webshop gevuld en ben je klaar om te verkopen. Je hebt de volledige vrijheid om je eigen categorieën aan te maken en de producten in te delen op je website.

Ook geschikt voor je eigen producten

Uiteraard kun je ook je eigen producten toevoegen. Heb je een beperkt of specifiek aanbod, dan kun je dit eenvoudig aanvullen met producten uit ons assortiment.


Je regelt zelf de voorraad en verzending van je eigen producten. Dit kan allemaal via het beheersysteem. Hier kan je de status van een bestelling eenvoudig wijzigen en zo ook je klanten op de hoogte houden.

Creëer je eigen filters

Door filters toe te voegen, kan iedereen eenvoudig producten in je webshop vinden. Geef je klanten de mogelijkheid om hun eigen producten samen te stellen op kleur, maat, lengte of overige specificaties. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Sale
Creëer extra omzet

Breng producten onder de aandacht van je bezoekers of verhoog je omzet met een sale. Maak eenvoudig een sale aan voor je klanten, zo ben je de concurrentie net even een stapje voor.

Bepaal je eigen verkoopprijzen

In één oogopslag zie je wat de inkoopprijzen zijn, de verkoopprijzen die bepaal je helemaal zelf! Maak je niet druk om de voorraad want dat hebben wij strak geregeld.

14 dagen gratis proberen

Waar wacht je nog op?

Aanmelden
Collectie
Verkopen

Meld je aan en start binnen 3 minuten je eigen webshop

Selecteer je producten en personaliseer je webshop

Je eigen webshop staat nu online

Vragen?

We staan voor je klaar

Blijf op de hoogte?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief