Promoot je webshop!
Uiteraard helpen we je graag

Seo en meta data

Dankzij onze unieke werkwijze, kunnen wij ervoor zorgen dat jouw webshop goed vindbaar is! Zorg zelf voor dat extra stapje promotie en laat je concurrenten zien waar je van gemaakt bent.

Seo en meta data

Social Media

Tegenwoordig is ook Social Media een belangrijk aspect van iedere winkel. Koppel je webshop aan Facebook, Instagram en/of Google+ en bereik iedere mogelijke klant.

Social media

Google analytics

Wij zorgen voor de aansluiting van jouw webshop aan Google Analytics. Vervolgens zie jij de winst enkel en alleen toenemen!

Google analytics

Kortingsbonnen

Dat stapje extra is voor je klanten natuurlijk heel belangrijk. Kortingsbonnen zijn een goede stap om je klanten richting een (herhaal)aankoop te verleiden. Maak kortingsbonnen aan die de klant kan verzilveren in het bestelproces en zie de orders omhoog vliegen!

Sale label

Merkidentiteit

Je merkidentiteit is wat jouw merk uniek maakt en zorgt ervoor dat je je onderscheidt ten opzichte van je concurrenten. Onze merkstrategen helpen je met het in kaart brengen van jouw merkidentiteit. Daarna stippelen we samen met jou de juiste route uit voor een sterk merk.

Merkidentiteit

14 dagen gratis proberen

Waar wacht je nog op?

Aanmelden
Collectie
Verkopen

Meld je aan en start binnen 3 minuten je eigen webshop

Selecteer je producten en personaliseer je webshop

Je eigen webshop staat nu online

Vragen?

We staan voor je klaar

Blijf op de hoogte?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief