Volledig geautomatiseerd
van bestelling tot afhandeling

Volledig geautomatiseerd,
je hoeft niets meer te doen

Op het moment dat er een bestelling binnenkomt op je webshop hoef je niets meer te doen. BetterBisnes verzorgt de volledige afhandeling, inclusief de verzending.


Via het online beheersysteem, blijf je op de hoogte van de actuele status en ontvangt je klant actuele updates per e-mail. We verzenden de bestelling met Track & Trace.

Bestellingen overzicht

Alle bestellingen overzichtelijk, snel en altijd binnen handbereik. Bekijk je bestellingen en pas ze eenvoudig aan. Op deze manier verlies je geen klant uit het zicht!

Alle populaire betaalmethodes

Met het ruime scala aan populaire betaalmethodes, is betalen voor geen enkele klant een probleem. Activeer de gewenste betaalmethodes en verkopen maar!

Facturen en pakbonnen

Het proces van de facturen en pakbonnen worden volledig geautomatiseerd. Zo kun jij het beste uit je eigen webshop halen, zonder onnodige afleidingen.

Verzending van je orders

Je kunt ook eigen producten toevoegen aan je webshop. Voor deze producten verzorg je dan zelf de voorraad en de verzending. Met het beheersysteem beheer je eenvoudig de voorraad en kun je een bestelling gereed maken voor verzending.


Je klant ontvangt automatisch statusupdates omtrent de bestelling, evenals de Track & Trace gegevens (mits je die zelf invoert). Of profiteer van de vele voordelen van ons fulfilment dienst.

14 dagen gratis proberen

Waar wacht je nog op?

Aanmelden
Collectie
Verkopen

Meld je aan en start binnen 3 minuten je eigen webshop

Selecteer je producten en personaliseer je webshop

Je eigen webshop staat nu online

Vragen?

We staan voor je klaar

Blijf op de hoogte?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief