BetterBisnes
B2B e-commerce oplossing

De e-commerce
oplossing voor de ondernemers

Als alliance partner van BetterBisnes is het mogelijk om eigen klanten te voorzien van een e-commerce oplossing op maat. Dit volledig geautomatiseerd en onder eigen bedrijfsidentiteit.


Klanten kunnen in enkele klikken hun webshop personaliseren en producten uit je eigen digitale groothandel activeren.

Volledig
in eigen beheer

Met het online dashboard beheer je eenvoudig aangesloten gebruikers, producten en bestellingen. Alles overzichtelijk en altijd binnen handbereik.

Je eigen
identiteit

De e-commerce oplossing van BetterBisnes wordt aangeboden onder white label. Dit houdt in dat de volledige e-commerce oplossing wordt opgeleverd onder eigen naam en bedrijfsidentiteit.

Digitale
groothandel

Vanuit de digitale groothandel kunnen klanten producten toevoegen aan hun webshop. De aangeboden producten en bijhorende prijzen zijn volledig in eigen beheer.


Daarnaast is het mogelijk prijslimieten te hanteren over producten. Hiermee ontstaat er altijd controle over verkoopprijzen.

Geen
debiteurenrisico

Dankzij slimme intergraties loop je met BetterBisnes geen debiteurenrisico op verkochte producten. Je ontvangt direct de inkoopwaarde en hoeft je geen zorgen te maken omtrent betalingen.

Order
verwerking

Er zijn talloze integratie mogelijkheden met eigen verwerkingssystemen, wij begrijpen dat een dubbel systeem alles behalve efficient is.

Door middel van API of FTP connecties is het mogelijk om een bestelling te ontvangen in een eigen verwerkingssysteem.

Je eigen e-commerce platform starten?